вторник 27 септември 2016 - 23:20:58
ПОКАНА за представянето на книга за работа с деца и среща с нейния автор

Вярваме, че книгата ще се превърне в ценен инструмент за всички родители, учители и хора работещи с деца у нас.

Книгата е от американски автор, Сид Джейкъбсън. Той е световно известен учен, консултант, преподавател и автор. Тази книга стана вече бестселър в много страни по света.

Поради това, а и защото работата с деца и ученици в нашата страна е изключително актуална, за нас беше мисия и предизвикателство да я преведем по най-добрия начин и издадем, като се опитаме да допринесем за успешното решаване на много лични семейни проблеми, както и - като цяло - на този изключително важен обществен проблем.

Оригиналното заглавие на книгата е: "TEACHING LEARNING. Helping Your Kids Gain the Learning Skills They Won't Get Taught in School", а нашият превод е: "КАК ДА УЧИМ ДЕЦАТА ДА УЧАТ - ЗА ДА УСПЯВАТ. Как да помогнем на децата си да продобият умения за учене, на които няма да ги научат в училище".

Tази книга е основана до голяма степен на концепции и инструменти от NLP и това я прави двойно по полезна - особено за хора, които проявяват интерес към тази област.

Планирани са две предствяния на книгата:
-в Пловдив на 4 октомври от 18 часа в книжарница "Хеликон Пловдив Център", и
-в София на 5 октомври от 18.30 часа в книжарница "Хеликон Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" 68 (пресечката с бул. "Витоша").

На тези представяния посетителите ще имат удоволствието да се срещнат с автора, да чуят неговото кратко представяне на книгата, да му зададат въпроси, както и да получат автограф.

Категории новини