"Фантастико" откри нов магазин

понеделник 30 януари 2006 - 19:12:03
Хранителната верига "Фантастико" откри най-новия си магазин в столицата, който се намира на бул. "Черни връх". Това съобщи търговският директор на компанията Владимир Николов. Инвестицията в магазина е 2 млн. лв.
Обектът е разположен на 400 кв.м, които включват търговската площ и складова база. В него ще се продават над 20 хил. артикула - български и вносни млечни продукти, хляб и продукти от първа необходимост, месо, колбаси, салати, захарни изделия, безалкохолни напитки, стоки за дома, козметика, перилни и почистващи препарати и др.
Дизайнът на магазина е съобразен с новия модел, по който се строят и оборудват обектите на веригата. В новите хипермаркети има обособени кътове за диетични и диабетични храни и напитки, винарни, щандове за книги и печатни издания, фотоуслуги, аптеки, специализирани магазини и др.
Веригата оперира в момента 27 магазина в София. Веригата е основана през 1991 г. и оперира само на територията на София.
През следващите месеци предстои да завърши реализацията на най-новия проект на компанията - търговския център "Скай сити шопинг център" в столицата. Това е един от трите големи търговски центъра (мола), които се строят в момента в София.
Комплексът е разположен на обща площ от 26 хил. кв.м и според плановете ще бъде открит през септември 2006 г. Инвестицията в изграждането на центъра е над 20 млн. евро. "Скай сити" ще е разположен на няколко нива. Очакванията на инвеститорите са всеки ден в комплекса да идват около 13-15 хил. души.


Публикувано от SIV