понеделник 03 март 2014 - 23:49:51
novatv.bg | 03.03.2014

Масови нарушения на Закона за лекарствените продукти - това е резултатът от експеримента на Нова, който представя Темата на Нова в извънредното издание на 3 март, понеделник.

Под прикритие и със скрита камера само за два дни екипът на предаването обиколи 50 аптеки в София - от дребни търговци до големите вериги. Едва в 10 от аптеките беше отказана категорично продажбата на лекарства заради липсата на задължителен документ, като за отрицателно време екипът си спретна коктейл от медикаменти.

Гледайте подробностите в Темата на Нова с автор Живко Константинов в понеделник, 3 март, от 19.30 ч.

Коментари

Търговия или морал MM 08 мар : 05:52 Отговори на това
Коментари: 46

Регистриран на: 11 фев : 13:38
Каква здравна стратегия и каква лекарствена политика?! Такива няма в България! Опит да се срине доверието в цяло едно съсловие, за да се облужи някакъв политически интерес - това беше цялата унизителна и недостойна медийна игра! Нормално ли е от 4 централно избрани органи / 15 бр УС, 7 - КЕ, 7 - КК, 5 - Конт.К / да не излезе поне една протестна нота срещу журналистическия произвол и фармацевтичния геноцид?!


КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация