Последни форум постове

  Тема Автор Преглеждания Отговори Последен отговор
Теми: 1185 | Отговори: 50452 | Преглеждания: 4366084
Няма нови съобщения Не са ми приятни срещите с тайни клиенти! (ОБЩИ ВЪПРОСИ) ivarbanov 1235 4 аdmin
вт 24.11.2015, 22:41 
Няма нови съобщения Продавам лекарства от затваряща се аптека (ОБЩИ ВЪПРОСИ) Apteka66 1427 3 аdmin
вт 24.11.2015, 22:39 
Няма нови съобщения медицинско оборудване (ОБЩИ ВЪПРОСИ) Юстина 684 5 salvia
чт 12.11.2015, 18:24 
PrintIdea.BG - Създай фото книга онлайн

Нещата, които ви се случват, нямат значение. По-важно е какво вие ще извлечете от тях като уроци.

петък 27.11.2015
Коучът Мартин Лашколниг пред Economy.bg
24 ноември 2015

Мартин Лашколниг е основател и директор на Институт за развитие на потенциала в Линц, Австрия. Президент е на Асоциацията на немските лектори и е бил вдъхновяващ лектор на събития от Сан Диего до Дубай и в цяла Европа. Експерт е по мотивация, самооценка и увереност и как те влияят върху лидерите, екипите и компаниите.
Работи в сътрудничество с Джак Канфийлд, „коуч номер 1 на Америка”, и е оторизиран от него да води семинари на тема „Принципите на успеха” на немски и английски език из цяла Европа.
От 2003 Мартин е представител на Международния съвет за самооценка в Австрия. Съветът е световна неправителствена организация, посветена на това да промотира значението на самооценката и самоувереността за всеки човек в обществото - от децата до възрастните, в училище, в семейството и в света на бизнеса.

Разговаряхме с Мартин Лашколниг в рамките на Международната конференция за управление на хора, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).
Прочети още ...
Прочети/Напиши коментар: 0    изглед за печат

Най-голямата сделка във фармацията: Pfizer купи Allergan за 160 млрд долара

сряда 25.11.2015
Най-голямата сделка във фармацията: Pfizer купи Allergan за 160 млрд долара.
От medicalnewsbg - 24/11/2015

Фармцевтичната компания Pfizer съобщи, че купува конкурента си Allergan за сумата от 160 млрд. долара, или 363,63 долара на акция, в най-голямата сделка в историята на здравния сектор.

Споразумението ще позволи на базираната в Ню Йорк компания да премести централата си в Ирландия, за да намали степента на данъчното си облагане в Щатите, съобщава CNBC.

В общо изявление двете компании заявиха, че цената на сделката е с над 30% над цената на акциите към 28 октомври, преди да се появят новините за преговорите между двете компании.

Главният изпълнителен директор на Pfizer Иън Рийд заяви следното:

„Чрез това сливане Pfizer ще има по-голяма финансова гъвкавост, което ще улесни постоянното откриване и развитие на нови иновативни лекарства за пациентите, пряката възвращаемост на капитала към акционерите и продължаването на инвестициите в САЩ. Това ще позволи и нови възможности за развитие на бизнеса на по-конкурентна основа в рамките на индустрията.“

Прочети още ...
Прочети/Напиши коментар: 0    изглед за печат

„Пълен абсурд”: Поет-фармацевт „хвана гората”

понеделник 23.11.2015
Кольо Колев тренира карате и медитира сред природата

Екстравагантният аптекар от Котел Кольо Колев, който възпя Пламен Орешарски, но се отрече от творбата си и написа нова ода, посветена на Бойко Борисов, претърпя поредна житейска метаморфоза. Поетът-фармацевт "хвана гората", за да тренира карате и да медитира на воля сред природата.

Как живее Кольо Колев сега гледайте във видеото.

Прочети/Напиши коментар: 0    изглед за печат

Димитър Бръчков: Днес дадохме клетва да работим за просперитета на Община Петрич и благоденствието на нейните жители

четвъртък 12.11.2015
Димитър Бръчков: Днес дадохме клетва да работим за просперитета на Община Петрич и благоденствието на нейните жители.
12 Ноември 2015 Агенция "Фокус"

Петрич. Днес дадохме клетва да работим за просперитета на Община Петрич и благоденствието на нейните жители. Това каза по време на тържествената церемония по полагането на клетва, новият кмет на Община Петрич Димитър Бръчков, предаде репортер на Радио „Фокус” – Пирин. По думите на Бръчков през следващите 4 години той, общинските съветници и кметските наместници трябва да имат отговорно и почтено поведение и да бъдат достойни за даденото им доверие. Той се обърна и към общинските съветници със следните думи: „Нека клетвата, която изрекохте, да бъде основата, върху която да стъпите в бъдещата си работа. Нека далата Ви бъдат за пример на бъдещото поколение, нека разногласията останат в изминалата кампания, защото жителите на Община Петрич няма да толерират противоборство, няма да бъдат повече безучастни към бъдещето си, а ще търсят отговорност”, каза Димитър Бръчков. Той се обърна и към новите кметове на кметства, като каза, че ще трябва да вървят в една посока при съвместната им работа и то към вярната, която води към развитието на селата. „От позицията на житейския си опит и уроците, които научихме през последния месец, знам че ще стигнем до зрялост на решенията, които професионално ще взимаме в името на общата ни кауза”, каза Бръчков. Новият кмет на Община Петрич се обърна и към присъстващите народни представители с думите: „Община Петрич ще я изградим силна и отговорна към проблемите на гражданите, ще следваме добрите практики на държавната политика, ще разчитаме на подкрепата на държавата и ще бъдем в единодействие между централна и местна власт. Ще има възможност да дадем достойно бъдеще на младото поколение”. В края на обръщението си той обеща на жителите на Община Петрич, че приема отговорността да работи за развитието на инфраструктурата, икономиката, социалното и културното развитие на общината. „Обещавам да се вслушам във Вашия глас, да приемам критики и да коригирам грешките си в работата. Няма да търся оправдание след свършеното досега, но няма да остана безгласен за решенията, които ни ощетиха всички нас. Ще насоча усилия, ресурс на степенуване и решаване на проблемите според техния обществен резонанс. Вярвам, че никога не е късно да покажем здрав разум и висота на поведението като управници и опозиция, особено когато залогът е Община Петрич – нашето настояще и нашето бъдеще”, каза Бръчков.
Лора КАЛЧЕВА
Прочети/Напиши коментар: 0    изглед за печат

Официално има магистър-фармацевт кмет на гр.Петрич

понеделник 02.11.2015
Официално има магистър-фармацевт кмет на гр.Петрич

Днес в 8:00 часа ОИК Петрич обяви на сайта си резултатите от 100% преброени протоколи.

Новия кмет на град Петрич е магистър-фармацевт Димитър Бръчков с резултат 54.44 %,
при избирателна активност 43%.

Честито на колегата! Пожелаваме му здраве, щастие, много енергия и нови идеи.

Дано да увлече и други колеги по своите стъпки.


Венелин Сапунаров
магистър-фармацевт
Прочети/Напиши коментар: 1    изглед за печат
Отиди на страница  1 2 3 ... 282 283 284

Категории новини