По повод сигнала за начина на поръчване през интернет сайта на Либра,сигнала е предаден в писмен вид,предполагам че след като някой клиент не е доволен,то има защо.
Уверявам те, че е доста неприятно. Надявам се да го оправите!
The fuckin' winner is...
[линк]Поздрав за Веско и всички Весо-подобни дъмпингиращи профани...и за служителите на НЗОК и всички РЗОК разбира се
Хайде като се правиш на света вода ненапита кажи, ти ли си computer_wizzard
Всъщност аз наистина не познавам колегата computer...,предполагам че работиме заедно (тоест той е от друг склад на Либра)но никога не съм се интересувал(дори и не съм си писал с него)кой всъщност е зад този ник
Когато в една стая е тъмно,не псувай тъмнината...запали лампа
Искам да попитам програмистите на Либра предвижда ли се да излезе нова версия на Аптека Експерт, която да обхваща промените, влизащи в сила от 01.04.2009 г? От сайта видях, че последната засега версия е 2.2.13.22. Да очакваме ли нова или тази версия включва новите изисквания на РЗОК? Знаем, че на 1 април 2009 г. влиза в сила новия реимбурсен списък. Очаква се осезателно поскъпване на масовите лекарства заради увеличението на надценките от страна на НЗОК.
Излиза, че трима от програмистите на Либра от София си пишат във форума и никой не знае, че другия пише.Задавате си въпроси, отговаряте си и всички са доволни.Няма логика един да задава въпрос, друг да отговаря или да го допълва с хвалби за някоя програма.За мен е все тая, просто по този начин си правите реклама, което не е позволено в този сайт.
Когато човек остарее - умира. Същото се случва и с една партия.
Искам да попитам програмистите на Либра предвижда ли се да излезе нова версия на Аптека Експерт, която да обхваща промените, влизащи в сила от 01.04.2009 г? От сайта видях, че последната засега версия е 2.2.13.22. Да очакваме ли нова или тази версия включва новите изисквания на РЗОК? Знаем, че на 1 април 2009 г. влиза в сила новия реимбурсен списък. Очаква се осезателно поскъпване на масовите лекарства заради увеличението на надценките от страна на НЗОК.
Излиза, че трима от програмистите на Либра от София си пишат във форума и никой не знае, че другия пише.Задавате си въпроси, отговаряте си и всички са доволни.Няма логика един да задава въпрос, друг да отговаря или да го допълва с хвалби за някоя програма.За мен е все тая, просто по този начин си правите реклама, което не е позволено в този сайт.
Излиза нещо съвсем друго,а то е че всеки от нас работи в различен регион с различни изисквания на РЗОК и различни изисквания на клиенти,колегите пишейки тук,дават мнения базирани на опита им в даден регион на страната,аз съм убеден че никой от колегите не би задал подобен въпрос в който и да е форум или да прави каквато е реклама поради следните факти: Спецификата на Аптечният софтуер не предполага този продукт да се разпостранява като "домати на пазара",той е насочен изцяло към аптечниат пазар,а аптечният пазар ,както всички знаем,е "затворено общество",никой няма да рекламира подобен род софтуер по телевизията или по вестници и списания с широк достъп и като така всички въпроси относно нови положения ,изисквания,обновявания на този софтуер се разпостранява по "вътрешен" път,а именно с директен контакт с софтуерните специалисти или Регионалните Мениджъри продажби. Въз основа на тези факти,смятам че никой колега който работи в софтуерния екип на Либра не би направил подобно запитване с цел реклама. Ние (говоря за склада в който работя) се радваме на добрите си взаимоотношения с клиентите,както и ги информираме своевременно за новите изисквания на здравната каса,но понякога не бихме могли да се обадим на всички,именно тогава може би някой клиент на програмата е задал тук този въпрос,въпрос който незнам по какъв начин би могъл да е с рекламна цел...
Когато в една стая е тъмно,не псувай тъмнината...запали лампа
Колеги , някой ползва ли фармасторе за работа и с нзок и за свободна продажба.Комп ни поддръжка ме убеждава да купя фарма-стар на стинг ,защото фармасторе нямало да се поддържа.
Здравейте колеги, минало е доста време от споровете ..Моля да ги разпалим отново.Имам дузина обекти на главата и с Алкор,и с Фармастар..Трябва да премина на единна програма..и двете имат и предимства и недостатъци,но сякаш ,независимо от тромавата подръжка клоня към Фармастар.Какво ще кажете?Променило ли се е нещо във времето?